Beheer je een leasevloot?

Leasingformules voor bedrijven

Ben je de eigenaar van een wagenpark? Wil je je werknemers een aantrekkelijke extra kunnen leveren? Dan vind je in ons je ideale partner.

BOSTHON Sport in Houthalen-Helchteren biedt zo goed als elk Thule-product aan, zowel voor de vakantieganger als voor de vakman. Zo beschikt onze vestiging over een ruim aanbod aan dakkoffers, dakdragers, fietsdragers, sneeuwkettingen en skidragers.

Ook specialere toepassingen zoals ladderdragers vind je bij ons terug. Alle Thule-dakkoffers, -skiboxen en -fietsdragers zijn uit voorraad of binnen de vierentwintig uur leverbaar. Dat maakt dat je uiterst wendbaar op de vragen van je leasingklanten kan inspelen.

Vrees je na het aflopen van het leasingcontract met allerhande montagesystemen, dakkoffers en fietsdragers te blijven zitten? Niet nodig! We nemen tegen een aantrekkelijk tarief alles terug over. Er is dus geen risico.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in elk van deze Thule-producten en staan je graag met raad en daad bij. Contacteer ons vandaag nog — we bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

Leasingformules voor bedrijven

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst