Offerteaanvraag

Wanneer je de reservering schriftelijk bevestigt, ga je de verbintenis aan de sneeuwkettingen of de sneeuwsokken te huren en stem je met de huurvoorwaarden in. Pas wanneer BOSTHON Sport de betaling heeft ontvangen, is de reservering definitief. Je wordt ten laatste één maand voor afreis gecontacteerd om een afhaaldatum en -uur vast te leggen.

Vul je offerteaanvraag zo volledig mogelijk in. Je krijgt automatisch een kopie van je offerteaanvraag toegestuurd. We contacteren je zo spoedig mogelijk — geef dan ook je e-mailadres en telefoonnummer op.

Boodschappenlijst

Je wagen

Geef zo veel mogelijk gegevens over je wagen door, zodat we je het beste advies kunnen geven.

Ben je niet zeker over je bandenmaat? Laat dit veld dan leeg.
Bepaalde merken stellen specifieke eisen aan het gebruik van sneeuwkettingen. Geef je wagendetails door, zodat we het best mogelijke product kunnen aanbieden.
Je persoonsgegevens

Geen zorgen — we waken over de veiligheid van jouw gegevens.

Geef tot slot nog even de reisdata in. Let op — vermijd toeslagen en lever het gehuurde materiaal op de laatste huurdag in.

Je reis
De aangerekende kostprijs bij een annulering zonder annuleringsverzekering bedraagt steeds 50% van het gehele huurbedrag. Kan je onverwachts niet op reis vertrekken, betaal je slechts de waarde van de annuleringsverzekering. Een annuleringsverzekering kost € 20,00. Raadpleeg de voorwaarden van deze annuleringsverzekering.
Administratie
Om een offerteaanvraag te kunnen versturen, moet je het eens zijn met de huurvoorwaarden. Geen paniek! De offerteaanvraag is vrijblijvend. Pas als je je akkoord verklaart en wij de goede ontvangst van dat akkoord bevestigen, wordt de reservering als definitief beschouwd.
Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
Controlecode

Gratis advies?

Of gebruik ons contactformulier.

Boodschappenlijst